Ražniči na plechu

/ 06.04.2013
Ražniči na plechu
Ražniči na plechu
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

10 väčších zemiakov
200g klobásy
300g oravskej slaniny
1 žltá paprika
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 menšie červené cibule
2 menšie biele cibule
1 chilli paprička
soľ

Postup prípravy

Zemiaky si očistíme,umyjeme, nakrájame na mesiačiky a dáme variť do vody. Varíme kým nám voda nezačne vrieť, potom ich zlejeme. Slaninu, klobásu, papriky, cibule si nakrájame. Chilli si nasekáme na jemno. Plech si vymastíme troškou masla, dáme naň zemiaky, nakrájanú slaninu, klobásu, papriky, cibule a chilli. Podľa chuti osolíme, všetko spolu poriadne premiešame a vložíme do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Pečieme asi 20-30 minút, občas to počas pečenia premiešame. Hotové môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail