Ingrediencie
Postup prípravy
Bielka si oddelíme od žĺtkov. V miske si zmiešame žĺtka s cukrom, potom pridáme vodu, múku, kypriaci prášok a poriadne s mixérom vymiešame. Z bielok si ušľaháme sneh a primiešame ho k cestu. Do vymastenej múkou vysypanej tortovej formy vylejeme cesto a vložíme ho do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Pečieme 30 minút, potom odskúšame či sa cesto nelepí na špajdu. Ak sa lepí necháme ešte chvíľu dopiecť. Hotové cesto vyberieme z tortovej formy a necháme vychladnúť. Zatiaľ si spravíme krém. Z mlieka, pudingov, vanilkového a kryštáľového cukru spravíme puding. Keď je hotový necháme ho vychladnúť v studenej vode. Potom do pudingu vmiešame Heru. Korpus si rozkrojíme v strede aby sme mali dve časti. Na prvú časť dáme polovicu krému a roztrieme po celej ploche. Na krém položíme druhú časť korpusu. Zvyšným krémom potrieme celý koláč aj z bokov. Bielu čokoládu si nastrúhame na hrubšom strúhadle a posypeme ňou koláč.