Pomalé kuracie Barbecue

/ 02.12.2011
Pomalé kuracie Barbecue
Pomalé kuracie Barbecue
Čas prípravy
390minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

800g kuracích pŕs
1 stredná cibuľa
1 fľaša Barbecue omáčky
2 lyžice balzamikového octu
6 žemlí

Postup prípravy

Kuracie prsia nakrájame na väčšie kusy, osolíme, okoreníme a dáme ich na panvicu. Prsia opečieme z oboch strán, pridáme k nim cibuľu a ešte chvíľu opekáme. Po opečení to zalejeme barbecue omáčkou a balzamikovým octom. Mäso prikryjeme a varíme ho pri nízkej teplote 6 až 8 hodín. Počas varenia je potrebné mäso podliať občas vodou a premiešať aby sa nepripieklo. Po dovarení si naložíme mäso do žemlí a podávame.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail