Piškóta s jahodovým džemom a kokosom

/ 04.06.2012
Piškóta s jahodovým džemom a kokosom
Čas prípravy
35minút
Počet porcií
30

Ingrediencie

150 g polohrubej múky
150 g práškového cukru
6 vajec
6 polievkových lyžíc kokosovej múčky na posypanie
jahodový džem

Postup prípravy

Žĺtka s 100 g práškového cukru vyšľaháme do penista.Z bielkou vyšľaháme tuhý sneh,pridáme zvyšok práškového cukru a šľaháme do zhustnutia.Do žĺtkovej peny zamiešame časť vyšľahaného snehu.Zľahka vmiešame preosiatu múku a nakoniec zvyšok snehu.
Na vymastený a múkou vysypaný plech nalejeme cesto a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch približne 25 minút.Koláč po vychladnutí potrieme džemom a posypeme kokosovou múčkou.

Kategórie receptu

Dezerty a pečenie Múčniky

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail