Pikantné kuracie rezance s gnocchi

/ 06.02.2013
Pikantné kuracie rezance s gnocchi
Pikantné kuracie rezance s gnocchi
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

400g kuracích pŕs
1 lyžica oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
8 cherry paradajok
150g kukurice
100ml vývaru
1 lyžička štipľavej pasty
1 a 1/2 lyžičky medu
1/2 lyžice masla
soľ
mleté čierne korenie
500g gnocchi

Postup prípravy

Kuracie prsia si umyjeme a nakrájame na rezance. Osolíme, okoreníme a dáme piecť na panvicu s lyžicou oleja. Mäso opečieme do zlatista a odložíme nabok. Na panvicu dáme maslo a nakrájanú cibuľu, ktorú opečieme do zlatista. K cibuli pridáme prelisovaný cesnak, rozpolené paradajky a kukuricu. K zelenine pridáme štipľavú pastu, med, vývar a kuracie prsia. Všetko spolu poriadne premiešame a podávame s gnocchi.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail