Pikantné krídelká

/ 08.11.2012
Pikantné krídelká
Pikantné krídelká
Čas prípravy
55minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

1,5kg kuracích krídel
4 a 1/2 lyžice olivového oleja
3 strúčiky cesnaku
2 lyžičky mletej červenej papriky
1 lyžička mletej štipľavej papriky
soľ

Postup prípravy

Kuracie krídla si umyjeme, odstránime z nich tretiu, najtenšiu časť a zvyšné dve rozrežeme v kĺbe. Kuracie krídla premiešame s olejom, prelisovaným cesnakom, soľou, štipľavou a sladkou paprikou. Rúru si dáme rozohriať na 200 stupňov. Na plech si poukladáme krídla a pečieme ich 30-45 minút. Koža by mala byť chrumkavá. Ku krídelkám odporúčame pikantnú omáčku a nivovú omáčku.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail