Pikantné bravčové rezance

/ 12.12.2011
Pikantné bravčové rezance
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

500 g bravčového stehna
1 cibuľa
2 zelené papriky
2 malé čili papričky
100 ml kečupu
omáčka worcester
soľ
mleté čierne korenie
olej

Postup prípravy

Cibuľu pokrájame na drobno a vložíme na rozpálený olej. Necháme osmažiť do zlatista. Pridáme pokrájanú papriku a na prúžky nakrájané mäso. Zmes podlejeme troškou vody a necháme podusiť asi na 10 minút. Neskôr pridáme kečup, na drobno posekané čili papričky a omáčku worcester. Všetko spolu necháme prevreť. Mäso ochutíme soľou a korením.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail