Čas prípravy
45minút
Počet porcií
2
Ingrediencie
300g bravčového karé bez kosti
1 lyžička pálivej pasty
2 lyžičky medu
1 lyžica plnotučnej horčice
1 lyžica extra štipľavého kečupu
1 lyžička nasekanej čerstvej bazalky
soľ
mleté čierne korenie
Postup prípravy
Z mäsa si spravíme dva rezne a vyklepeme ich. V miske si zmiešame pálivú pastu, med, horčicu, kečup, bazalku, soľ a korenie. Do marinády namočíme mäso a necháme chvíľu odstáť. Na panvicu si dáme trochu oleja, pridáme mäso aj s marinádou. Mäso chvíľu opečieme z oboch strán, podlejeme trochou vody, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 10-15 minút. Občas odokryjeme, mäso premiešame a otočíme. Keď je mäso mäkké môžeme ho podávať preliate šťavou.