Pikantné bravčové

/ 28.10.2012
Pikantné bravčové
Pikantné bravčové
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g bravčového karé bez kosti
1 lyžička pálivej pasty
2 lyžičky medu
1 lyžica plnotučnej horčice
1 lyžica extra štipľavého kečupu
1 lyžička nasekanej čerstvej bazalky
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Z mäsa si spravíme dva rezne a vyklepeme ich. V miske si zmiešame pálivú pastu, med, horčicu, kečup, bazalku, soľ a korenie. Do marinády namočíme mäso a necháme chvíľu odstáť. Na panvicu si dáme trochu oleja, pridáme mäso aj s marinádou. Mäso chvíľu opečieme z oboch strán, podlejeme trochou vody, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 10-15 minút. Občas odokryjeme, mäso premiešame a otočíme. Keď je mäso mäkké môžeme ho podávať preliate šťavou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail