Perkelt z králika

/ 28.12.2011
Perkelt z králika
Čas prípravy
100minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

500g mladého králika
2 väčšie cibule
150ml paradajkového pretlaku
2 lyžice oleja
1 lyžička mletej sladkej papriky
1 kápia
2 lyžice hladkej múky
2 lyžice kyslej smotany
soľ

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na kocky. Na hlbšiu panvicu si dáme olej, osmažíme si tam cibuľu, pridáme mäso, opečieme, posypeme paprikou, osolíme, pridáme pretlak a podlejeme trochou vody. Po chvíli pridáme pokrájanú kápiu a dusíme kým mäso nie je mäkké. Nakoniec si v smotane so ktorej pridáme trochu vody rozmiešame hladkú múku a pri miernej teplote za stáleho miešania necháme prevrieť. Mäso podávame s haluškami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail