Pečené portobello s camembertom

/ 22.06.2020
Pečené portobello s camembertom

Toto je ideálny recept na rýchlu letnú večeru alebo obed.

Pečené portobello s camembertom
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

2 veľké šampiňóny portobello
180g syru camembert (2x90g)
1 stredne veľká červená cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
maslo

Postup prípravy

Zo šampiňónov si vyberieme nožičky.

Červenú cibuľu si nakrájame na mesiačiky a rozdelíme do dvoch hríbov. Hríby osolíme, okoreníme, do každého položíme plátok masla a vložíme jeden camembert, ktorý sme zo spodu narezali.

Rúru si rozohrejeme na 200 stupňov. Portobello si dáme na alobal a vložíme piecť do vyhriatej rúry na 20-30 minút.

Hotové portobelo môžeme podávať so šalátom alebo čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail