Pečená krkovička

/ 12.07.2012
Pečená krkovička
Čas prípravy
80minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500 g vykostenej bravčovej krkovičky
5 strúčikov cesnaku
2 cibule
soľ
sušený cesnak
mleté čierne korenie
celá rasca
horčica
olej

Postup prípravy

Mäso umyjeme,pokrájame na rezne,osolíme,okoreníme,posypeme sušeným cesnakom a potrieme horčicou z obidvoch strán..
Takto pripravené mäso opečieme po obidvoch stranách.
Poukladáme ho do zapekacej misy,posypeme celou rascou,pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu,pokrájaný cesnak, zalejeme výpekom a trochou vody.
Prikryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre.
Podávame s čerstvým chlebom prípadne zo zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail