Mramorové mäso

/ 29.05.2012
Mramorové mäso
Čas prípravy
75minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

400 g bravčového stehna
4 ks vajcia
4 lyžice hrubej múky
2 ks kápie
2 ks kyslej uhorky
100 g tvrdého syra
100 ml mlieka
soľ
mleté čierne korenie
vegeta
olej

Postup prípravy

Mäso naklepeme na rezne,osolíme a okoreníme.Formu na srnčí chrbát potrieme olejom a poukladáme do nej pripravené rezne.Vajíčka,mlieko a múku dôkladne zmiešame,pridáme na kocky nakrájané uhorky a papriku,postrúhaný syr.Dochutíme soľou a mletým čierným korením.Zmes natrieme na mäso.Dáme do vyhratej rúry a pečieme na 180 stupňoch asi hodinu.Upečené mäso vyklopíme pokrájame na plátky.Podávame s pyré alebo s opečenými zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail