Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2
Ingrediencie
300g bravčovej kotlety
1 a 1/2 lyžice medu
1 väčší strúčik cesnaku
1 lyžička worcestrovej omáčky
1/2 lyžičky štipľavej pasty
1 lyžička plnotučnej horčice
1 dcl kuracieho vývaru
soľ
mleté korenie štyroch farieb
olej
Postup prípravy
V miske si zmiešame med, horčicu, worcestrovú omáčku, štipľavú pastu, prelisovaný cesnak, soľ, korenie a olej. Všetko spolu poriadne premiešame a do marinády vložíme umyté mäso, ktoré si nakrájame na dva plátky. Mäso si necháme marinovať asi 15 minút. Na panvicu si dáme mäso aj s marinádou. Pečieme na malom ohni a počas pečenia podlievame vývarom. Nevylejeme však naraz celý vývar pretože chceme aby omáčka karamelizovala a bola hustá. Keď je mäso mäkké môžeme ho podávať s pečenými zemiakmi.