Mäso s tymiánom

/ 15.10.2012
Mäso s tymiánom
Mäso s tymiánom
Čas prípravy
90minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

400g bravčového karé bez kosti
1 cibuľa
1/2 lyžičky mletej rasce
2 lyžičky mletej červenej papriky
1/2 lyžičky tymiánu
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
3 strúčiky cesnaku
1 lyžička štipľavej paprikovej pasty
1 a 1/2 šálky vody

Postup prípravy

Mäso si umyjeme, nakrájame na kocky, vložíme do misky, pridáme rascu, červenú papriku, tymián, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, štipľavú pastu, poriadne všetko spolu zamiešame a necháme odstáť. Cibuľu si očistíme, nasekáme na drobno, vložíme do hrnca, zalejeme trochou oleja a pečieme do zlatista. Pridáme mäso a necháme ešte chvíľu opiecť. Potom prilejeme vodu a necháme dusiť kým mäso nezmäkne. Hotové mäso môžeme podávať so zemiakovým pyré.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail