Marinované kuracie stehná

/ 02.10.2012
Marinované kuracie stehná
Marinované kuracie stehná
Čas prípravy
150minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

3 celé kuracie stehná
1/2 šálky medu
1 lyžica plnotučnej horčice
1 a1/2 lyžičky štipľavej pasty
2 lyžičky worcestrovej omáčky
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

V miske si zmiešame med, horčicu, štipľavú pastu, worcestrovú omáčku, soľ a mleté čierne korenie. Kuracie stehná si umyjeme a rozpolíme. Rozpolené stehná vložíme do marinády a necháme marinovať aspoň hodinu. Namarinované stehná vložíme do trochu vyolejovanej jénskej misy. Dáme do vyhriatej rúry na 160 stupňov. Stehná necháme piecť 50-60 minút. Hotové stehná môžeme podávať s varenými zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail