Malinová torta

/ 28.06.2012
Malinová torta
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
15

Ingrediencie

100g masla
200g indiánok
500ml smotany na šľahanie
750g tvarohu bez cukru
5 želatínových plátkov
150g trstinového cukru
400g malín

Postup prípravy

Indiánky si rozdrvíme valčekom, zmiešame ich s rozpusteným maslom. Do tortovej formy na spodok utlačíme sušienkovú masu rovnomerne po celom obvode. V miske so studenou vodou si namočíme želatínu. V hrnci si privedieme do varu 250ml smotany. Po zovretí smotanu odstavíme, primiešame do nej namočené želatínové plátky a necháme vychľadnúť. Zvyšnú smotanu (250ml) si vymiešame do polotuha. Tvaroh si vymiešame s cukrom, prilejeme k nemu smotanovo-želatínovú zmes a smotanu vyšľahanú do polotuha. Všetko spolu poriadne premiešame. Na keksy si poukladáme maliny a zalejeme ich tvarohovo smotanovým krémom. Na noc vložíme do chladničky. Môžme podávať s čerstvým ovocím.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail