Losos s citrónovou omáčkou

/ 26.12.2012
Losos s citrónovou omáčkou
Losos s citrónovou omáčkou
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g lososa
mletý tymián
sušenú bazalku
mleté čierne korenie
soľ
olivový olej
3 lyžice majonézy
1/4 citrónu
5 lístkov čerstvej bazalky
mleté čierne korenie
soľ

Postup prípravy

V miske si zmiešame olivový olej so sušenou bazalkou, tymiánom, mletým čiernym korením a soľou. V ochutenom oleji obalíme filety lososa a dáme ho opiecť kožou na panvicu. Potom lososa obrátime a opečieme zo všetkých strán. Kým sa nám losos opeká spravíme si citrónovú omáčku. Do misky si dáme majonézu s citrónovou šťavou, nasekanou čerstvou bazalkou, mletým čiernym korením a soľou. Hotového lososa podávame s citrónovou omáčkou a varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail