Čas prípravy
35minút
Počet porcií
4
Ingrediencie
4 horné kuracie stehná
1 lyžička sušeného cesnaku
2 lyžičky kajenskej papriky
1/2 lyžičky mletej rasce
1 lyžička mletej sladkej papriky
2 lyžičky vínneho octu
4 lyžičky medu
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
Postup prípravy
Kuracie stehná si umyjeme a zbavíme kože. Do misky si dáme sušený cesnak, kajenskú papriku, mletú rascu, sladkú papriku, vínny ocot, med, soľ a korenie. Všetko spolu poriadne premiešame a v zmesi obalíme stehná. Na panvicu si dáme trochu olivového oleja a opečieme na ňom z oboch strán kuracie stehná až kým nebudú úplne prepečené. Hotové stehná môžeme podávať s pečenými zemiakmi.