Kuracie soté so syrom

/ 21.06.2012
Kuracie soté so syrom
Kuracie soté so syrom
Čas prípravy
90minút
Počet porcií
8

Ingrediencie

400g kuracích pŕs
400g kukurice
400g hrášku
250g šampiňónov
200g syru eidam
1 cibuľa
3 lyžičky mletej červenej papriky
1 lyžička mletej rasce
4 lyžice štipľavého kečupu
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1 lyžica masla
soľ

Postup prípravy

Cibuľu si pokrájame na drobno, mäso si nakrájame na kocky. Cibuľu si dáme opiecť na maslo. Pridáme mäso a opečieme. Mäso s cibuľou poprášime červenou paprikou, rascou, mletým čiernym korením a soľou. Poriadne premiešame. Na mäso si vylejeme zeleninu z konzervy aj so šťavou. Poriadne premiešame, pridáme kečup a necháme chvíľu variť. Syr si nastrúhame na hrubšom strúhadle. Keď je mäso mäkké pridáme syr, poriadne premiešame a môžeme podávať.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Varenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail