Kuracie soté so strukovou zeleninou a šampiňónmi

/ 17.01.2014
Kuracie soté so strukovou zeleninou a šampiňónmi
Kuracie soté so strukovou zeleninou a šampiňónmi
Čas prípravy
80minút
Počet porcií
7

Ingrediencie

300g kuracích pŕs
300g oravskej slaniny
200g šampiňónov
200g kukurice
200g fazule (uvarenej)
150g hrášku
1 cibuľa
200ml vývaru
1 chilli paprička
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na kocky. Slaninu si tiež nakrájame na kocky. Cibuľu si očistíme a nakrájame na drobno a šampiňóny na plátky. Do panvice si dáme olivový olej a opečieme na ňom cibuľu. K cibuli pridáme slaninu a tiež ju necháme opiecť. Potom pridáme mäso, krátko opečieme, pridáme všetku zeleninu, podlejeme vývarom, osolíme, okoreníme, rozdrvíme jednu chilli papričku a poriadne spolu premiešame. Zakryjeme to pokrievkou a necháme dusiť 50 minút. Hotové podávame s ryžou.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Varenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail