Kuracie s bylinkovým maslom

/ 27.09.2012
Kuracie s bylinkovým maslom
Kuracie s bylinkovým maslom
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g kuracích pŕs
100g prosciuttia
150g fazuľových strukov
soľ
mleté čierne korenie
bylinkové maslo

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme. Do hrnca si dáme vodu, soľ, fazuľové struky a varíme ich 10 minút. Keď sú struky uvarené, scedíme ich a necháme chvíľu vychladnúť. Fazuľové struky obalíme do prosciuttia. Na panvicu si dáme trochu oleja, kuracie rezne a fazuľky s prosciuttiom. Opečieme až kým nebude mäso mäkké a prosciuttio chrumkavé. Mäso podávame s bylinkovým maslom, prosciuttiovými fazuľkami, šalátom alebo zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail