Kuracie prsia zapečené s broskyňou

/ 09.07.2012
Kuracie prsia zapečené s broskyňou
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500 g kuracích pŕs
sterilizované broskyne
mleté biele korenie
soľ
maslo
mlieko
tvrdý strúhaný syr
hladká múka
olej

Postup prípravy

Umyté kuracie prsia jemne naklepeme cez potravinársku fóliu,osolíme,okoreníme mletým bielym korením a prudko opečieme po oboch stranách.
Z masla a hladkej múky pripravíme zápražku a rozriedime ju mliekom.
Zápražku osolíme,okoreníme,pridáme nastrúhaný syr a dobre premiešame.
Opečené mäso poukladáme na vymastený plech.
Na každý kúsok mäsa dáme broskyňu a prelejeme omáčkou.
Povrch posypeme zvyšným postrúhaným syrom a dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry.Pečieme do zlatista.
Podávame so zemiakovou kašou.

Kategórie receptu

Mäso Hydina

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail