Kuracie prsia v žemli

/ 26.01.2013
Kuracie prsia v žemli
Kuracie prsia v žemli
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

200g kuracích pŕs
mletá rasca
tymián
mleté korenie štyroch farieb
soľ
100g bielej kapusty
100g červenej kapusty
1 malá červená cibuľa
1 väčšia mrkva
1 lyžička octu
1/2 lyžice cukru
1 a 1/2 lyžice kyslej smotany
2 lyžice majonézy
mleté čierne korenie
soľ
2 žemle

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame, dáme ich do misky, osolíme okoreníme, pridáme mletú rascu, tymián, premiešame a necháme chvíľu odstáť. Do misky si nastrúhame všetku zeleninu na hrubom strúhadle (kapusty, mrkvu, cibuľu). K nastrúhanej zelenine pridáme ocot, cukor, soľ, korenie, majonézu a smotanu. Všetko spolu poriadne premiešame. Na panvici si opečieme kuracie mäso do mäkka. Žemlu si rozrežeme, potrieme majonézou, pridáme šalát, kuracie mäso a môžeme podávať.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail