Kuracie prsia v pite

/ 10.12.2012
Kuracie prsia v pite
Kuracie prsia v pite
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500g kuracích pŕs
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
1/2 lyžičky štipľavej mletej papriky
1 lyžička mletého rozmarínu
1 lyžička mletej rasce
4 strúčiky cesnaku
2 červené cibule
2 papriky
1 lyžica masla
6 pita chlebov

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na kocky. Prsia dáme do misky a zmiešame s čiernym korením, štipľavou paprikou, rozmarínom, mletou rascou, prelisovaným cesnakom a trochou oleja. Všetko spolu poriadne premiešame a necháme chvíľu odstáť. Papriku a cibuľu si nakrájame na kolieska. Na panvicu si dáme maslo, cibuľu a opečieme ju. Potom k cibuli pridáme papriku a mäso. Všetko spolu necháme opekať až kým mäso a paprika nie sú mäkké. Pita chleby si ohrejeme, prekrojíme, naplníme mäsom a pokvapkáme cesnakovým dresingom.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail