Kuracie prsia so zeleninou a smotanovou omáčkou

/ 02.04.2016
Kuracie prsia so zeleninou a smotanovou omáčkou

Ak nemáte veľa času ani surovín tak najideálnejšie riešenie je dať všetko dokopy a spraviť z toho rýchlu a chutnú večeru :)

Kuracie prsia so zeleninou a smotanovou omáčkou
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

100g fazuľovvých luskov
100g kukurice
2dcl vody
3 lyžice sójovej omáčky
2 lyžičky oregana
2 lyžičky bazalky
soľ
1 lyžica ghee masla

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na kocky. Mäso si dáme do misky a zmiešame so sójovou omáčkou, oreganom a bazalkou. Cibuľu si očistíme a nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme maslo a cibuľu. Opečieme do zlatista, potom pridáme mäso. Premiešame a opekáme kým sa nám mäso nezatiahne. Pridáme lusky, kukuricu, vodu a soľ a necháme dusiť 15 minút. Nakoniec pridáme smotanu a chvíľu povaríme aby nám omáčka trochu zhustla. Hotové mäso môžeme podávať so zemiakovým pyré alebo ryžou.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Varenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail