Kuracie prsia so sladko-kyslou omáčkou

/ 16.10.2012
Kuracie prsia so sladko-kyslou omáčkou
Kuracie prsia so sladko-kyslou omáčkou
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

6 kuracích pŕs
2 a 1/2 šálky polohrubej múky
1/4 šálky práškového cukru
4 lyžičky soli
3 lyžičky mletého čierneho korenia
1 lyžička mletej červenej papriky
1/2 šálky majonézy (omáčka)
2 lyžice plnotučnej horčice (omáčka)
1/2 lyžičky francúzskej horčice (omáčka)
1 lyžica octu (omáčka)
2 lyžice medu (omáčka)
soľ (omáčka)
mleté čierne korenie (omáčka)
olej

Postup prípravy

Všetky suroviny na omáčku si zmiešame a dáme na chvíľu odstáť do chladničky. Kuracie mäso si nakrájame na kocky. V miske si zmiešame múku, práškový cukor, soľ, mleté čierne korenie, papriku a poriadne všetko spolu premiešame. Kuracie kúsky obalíme v ochutenej múke a dáme vysmažiť do oleja. Keď je mäso upečené podávame ho s omáčkou, podávame s čerstvým pečivom alebo pečenými zemiakmi.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail