Kuracie prsia s dijonskou horčicou a pečenou cibuľou

/ 03.04.2013
Kuracie prsia s dijonskou horčicou a pečenou cibuľou
Kuracie prsia s dijonskou horčicou a pečenou cibuľou
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

450g kuracích pŕs
100ml mlieka
100ml vývaru
5 lyžičiek dijonskej horčice
1/2 lyžičky mletého bieleho korenia
1/2 lyžičky mletého rozmarínu
maslo
olivový olej
1 veľká cibuľa
čerstvá bazalka

Postup prípravy

Kuracie prsia si umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu si očistíme, nakrájame na tenké kolieska a odložíme na tanierik. Na panvicu si dáme kúsok masla s trochou olivového oleja. Pridáme kuracie prsia a opečieme aby boli zo všetkých strán bledé. Posypeme bielym korením, mletým rozmarínom a poriadne premiešame. K mäsu pridáme mlieko, vývar, dijonsku horčicu, premiešame a necháme dusiť. Zatiaľ si na druhej panvici opečieme cibuľu na masle do zlatista. Hotové mäso podávame so zemiakovým pyré, pečenou cibuľou a posypané trochou čerstvej bazalky.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail