Kuracie prsia na pomaranči

/ 31.05.2012
Kuracie prsia na pomaranči
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

600 g kuracích pŕs
100 g nesolených orieškov
100 g šampiónov
1 ks pomaranča
soľ
petržlenová vňaťka
mleté čierne korenie
150 ml sladkej šľahačky
50 g maslo
trocha koňaku
olej

Postup prípravy

Umyté mäso pokrájame na plátky.Mäso opečieme na oleji,pridáme oriešky,osolíme, okoreníme.Do výpeku pridáme 1 pokrájaný pomaranč,šampóny,petržlenovú vňatku,maslo,šľahačku a trochu koňaku.Všetko spolu dusíme kým nám mäso nezmäkne.Podávame z ryžou,prípadne zo zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Hydina

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail