Kuracie prsia na horčicovej omáčke

/ 10.09.2012
Kuracie prsia na horčicovej omáčke
Kuracie prsia na horčicovej omáčke
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

600g kuracích pŕs
1 lyžica masla
1 malá červená cibuľa
1 strúčik cesnaku
1/3 šálky bieleho vína
1/2 šálky smotany na šľahanie
2 lyžice kremžskej horčice
2 lyžičky worcestrovej omáčky
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme a necháme odstáť.
Červenú cibuľu si nakrájame na drobno a cesnak prelisujeme.
Na panvicu si dáme rozpustiť maslo, podleje trochou oleja a dáme na ňu opiecť kuracie prsia. Keď máme kuracie prsia opečené vyberieme ich s panvice a dáme na teplé miesto.
Do panvice kde sme robili mäso vložíme cibuľu s cesnakom. Chvíľu osmažíme a zalejeme vínom. Necháme piecť asi 3 minúty, potom prilejeme smotanu, pridáme horčicu, worcester, soľ, korenie a všetko spolu poriadne premiešame. Zmes necháme variť asi 10 minút.
Keď je omáčka hotová podávame ju s mäsom a pečenými zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Hydina

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail