Kuracie Kung Pao

/ 06.12.2011
Kuracie Kung Pao
Kuracie Kung Pao
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

3 kuracie prsia bez kože a kosti
4 lyžice sójovej omáčky
1 čerstvú chilli papriku
2 lyžice Solamylu
1/2 hrnčeku kuracieho vývaru
1/2 lyžičky omáčky Sambal Oelek
1 lyžička balzamikového octu
1 lyžička ryžového octu
1 lyžica cukru
1 balík ryžových rezancov

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na kocky, vložíme ich do misky a pridáme k nim 2 lyžice sójovej omáčky, nakrájanú chilli papriku a 1 lyžicu Solamylu. Mäso premiešame s marinádou a necháme odstáť 10 minút. Zatiaľ si nachystáme omáčku z pol hrnčeka kuracieho vývaru, pridáme k nemu 2 lyžice sójovej omáčky, pol lyžičky omáčky Sambal Oelek, lyžičku balzamikového octu, lyžičku ryžového octu, lyžicu cukru a lyžicu Solamylu. Keď je mäso namarinované dáme ho opiecť na panvicu, pridáme k nemu omáčku s kuracieho vývaru a necháme dusiť 10-15 minút. Ryžové rezance si pripravíme podľa návodu a po uvarení ich podávame s kuracím Kung Pao.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail