Kuracie bagety s parmezánom

/ 19.09.2012
Kuracie bagety s parmezánom
Kuracie bagety s parmezánom
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g kuracích pŕs
2 bagety (30 cm)
3 lyžice majonézy
2 strúčiky cesnaku
1 a pol lyžice citrónovej šťavy
1 lyžička worcestrovej omáčky
soľ
mleté čierne korenie
ľadový šalát
hoblinky parmezánu

Postup prípravy

Do misky si dáme majonézu, prelisovaný cesnak, citrónovú šťavu, worcestrovú omáčku, soľ a korenie. Všetko spolu poriadne premiešame a odložíme na chvíľu do chladničky. Kuracie mäso si nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme a opečieme z oboch strán až kým mäso nie je hotové. Keď je mäso hotové nakrájame ho na rezance. Bagetu si prekrojíme, vložíme do nej ľadový šalát, poukladáme kuracie mäsko, polejeme omáčkou a na vrch uložíme parmezánové hoblinky. Bagetu zavrieme a môžeme podávať.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail