Čas prípravy
30minút
Ingrediencie
3 balíky tmavých BeBe keksov
500ml smotany na šľahanie
500g jemného tvarohu
cukor
guľaté piškóty
100g čokolády na varenie
cera
Postup prípravy
Na plech si poukladáme polovicu BeBe keksov. V miske si vyšľaháme smotanu s 1 lyžicou cukru. K šľahačke pridáme tvaroh, vymiešame a podľa chuti ešte dáme cukor. Všetko spolu poriadne vymiešame do hladkého krému. Na uložené BeBe keksy natrieme 1/2 plnky, na ňu uložíme po celej ploche piškóty a na piškóty rozotrieme zvyšnú plnku. Na vrch plnky uložíme druhú polovicu BeBe keksov. Čokoládu si rozpustíme s cerou, necháme ju trochu vychladnúť a polejeme ňou celý koláč. Koláč necháme aspoň 2 hodiny odležať a môžeme podávať.