
Ingrediencie
Postup prípravy
Z bielkov, štipky soli a pol lyžičky citrónovej šťavy si vyšľaháme tuhý sneh. V miske si zmiešame múku, cukor, žĺtka, vanilkový cukor, kypriaci prášok a pol lyžičky citrónovej šťavy poriadne vymiešame a pridáme sneh. Jemne spolu premiešame, vylejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy a dáme upiecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov asi 15-20 minút. Keď je korpus upečený vyberieme ho z formy, formu umyjeme a vrátime do nej späť korpus. V miske si zmiešame tvaroh, kyslú smotanu, vanilkový cukor, práškový cukor, 1 lyžičku citrónovej šťavy. Všetko poriadne premiešame a pridáme želatínový stužovač, ktorý si pripravíme podľa návodu a vmiešame do tvarohu. Na korpus si vylejeme tvarohovú plnku, na to poukladáme pokrájané kiwi a zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu do ktorej sme pridali ešte kiwi sirup. Tortu necháme odstáť v chladničke aspoň 3 hodiny a potom môžme podávať.