Kel

/ 05.12.2011
Kel
Kel
Čas prípravy
120minút
Počet porcií
15

Ingrediencie

1 kel
400g údeného mäsa
300g klobásy
500g zemiakov
1 lyžička mletej rasce
1 lyžica mletej červenej papriky
3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Kel si nakrájame, dáme ho do hrnca a zalejeme horúcou vodou. Necháme ho spariť 10 minút a scedíme ho. Po scedení ho dáme opäť do hrnca zalejeme vodou, pridáme údené mäso, klobásu, zemiaky, prelisovaný cesnak, rascu, mletú papriku, soľ a korenie. Necháme variť až kým nebudú všetky suroviny mäkké. Na konci dochutíme podľa chuti.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail