Hlivové soté

/ 18.12.2011
Hlivové soté
Hlivové soté
Čas prípravy
60minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

400g hlivy ustricovej
1 veľká cibuľa
3 väčšie sterilizované uhorky
1/2 lyžičky mletej rasce
2 lyžice vegety bez glutamanu
4 lyžice kečupu
2 lyžice sójovej omáčky
2 lyžičky mletej červenej papriky
1 konzerva hrášku
1 konzerva kukurice
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Hlivu si nakrájame na pásiky (bez hlúbikov), prevaríme ju a scedíme.Cibuľu si nakrájame na drobno a dáme ju opiecť na panvicu. K cibuli pridáme hlivu, ktorú za stáleho miešania podusíme. K hlive pridáme kečup, vegetu, kukuricu, hrášok, trochu vody a podusíme kým hliva nezmäkne. Potom pridáme na kocky pokrájanú sterilizovanú uhorku, rascu, sójovú omáčku, mletú červenú papriku, soľ a mleté čierne korenie. Všetko spolu ešte necháme dusiť. Soté podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail