Grilovaný kapor

/ 12.07.2012
Grilovaný kapor
Grilovaný kapor
Čas prípravy
70minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

1kg kapra
1 čerstvá chilli paprička
2 lyžičky mletého provensálskeho korenia
1 lyžička mletého korenia štyroch farieb
1 lyžička soli
1dcl olivového oleja
1/2 citrónu

Postup prípravy

Kapra očistíme a umyjeme. Chilli papričku si nakrájame na drobno. Do hrnčeku si dáme olej, nasekanú chilli papričku, provensálske korenie, soľ, korenie štyroch farieb a citrónu. Všetko spolu poriadne premiešame. Marinádou potrieme rybu a dáme ju piecť kožou dole na gril. Rybu pečieme kým nie je mäkká, potom môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail