Grilované údené rebrá s whisky

/ 02.03.2013
Grilované údené rebrá s whisky
Grilované údené rebrá s whisky
Počet porcií
4

Ingrediencie

1,5kg údených rebier
2 lyžice horčice
1 lyžička mletého čierneho korenia
1 lyžička sladká mletá červená paprika
1 lyžička tymiánu
1 lyžička štipľavej pasty
pár kvapiek tabasca
1 lyžička cukru
2 lžičky whisky

Postup prípravy

V miske si zmiešame horčicu, mleté čierne korenie, sladkú mletú červenú papriku, tymián, štipľavú pastu, tabasco, cukor a whisky. Všetko spolu poriadne premiešame. Rebrá si rozrežeme na menšie kúsky. Na elektrický alebo normálny gril si dáme rebrá a počas pečenia ich potierame horčicovou zmesou. Pečieme až kým sa nezačne mäso jemne oddelovať od kosti. Pečieme na miernom stupni.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail