Ingrediencie
Postup prípravy
Petržlenovú vňať si umyjeme, nakrájame na drobno a dáme do väčšej misky. Cesnak si očistíme a prelisujeme k petržlenovej vňati. Do misky pridáme syr, mlieko, soľ, mleté čierne korenie, rascu, vínny ocot a poriadne zamiešame. Cibuľku si nakrájame na kolieska a primiešame k syru. Misku dáme zatiaľ do chladničky. Papriku si rozpolíme, vyberieme jadrovníky a polovice dáme ešte na pol. Cuketu a baklažán si nakrájame na hrubšie kolieska. Zemiaky si dáme piecť do rúry podľa návodu. Zeleninu si z oboch strán potrieme olivovým olejom a dáme opiecť na gril z oboch strán, kým nie je zelenina mäkká. Pred podávaním stiahneme z papriky kožu. Zeleninu podávame so zemiakmi a tvarohovým syrom. Tento recept nám poslala "Veronika", neváhaj a pošli nám tiež nejakú dobrotu, radi ju vyskúšame a zverejníme :)