Granadir

/ 09.08.2012
Granadir
Granadir
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

200g cestovín (fliačky alebo rezance)
6 zemiakov
2 lyžičky mletej červenej papriky
1 väčšia cibuľa
mleté čierne korenie
soľ
olej

Postup prípravy

Zemiaky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do osolenej vody. Fliačky si dáme tiež uvariť. Cibuľu si nakrájame na drobno. Do panvice dáme trochu oleja na ktorom usmažíme cibuľu do zlatista.Cibuľu poprášime červenou paprikou a zamiešame. K cibuli pridáme uvarené fliačky a zemiaky, osolíme, okoreníme a poriadne premiešame. Hotový granadír môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail