Extra pálivé bravčové karé

/ 30.12.2012
Extra pálivé bravčové karé
Extra pálivé bravčové karé
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
1

Ingrediencie

150g bravčového karé bez kosti
1 lyžička mletej rasce
1/2 lyžičky tymiánu
mleté čierne korenie
soľ
2 veľké kapary
1 červená cibuľa
1 veľká čerstvá štipľavá paprika
1 lyžica štipľavej pasty
2 lyžice paradajkového pretlaku
1 lyžička balzamikového octu
1 kocka horkej čokolády

Postup prípravy

Do mixéru si dáme nakrájanú čerstvú papriku, štipľavú pastu, paradajkový pretlak, 1/2 nakrájanej cibule. Všetko spolu poriadne zmixujeme na hladkú pastu. Mäso si nakrájame na rezance. Na panvicu si dáme trochu olivového oleja na ktorom opečieme druhú 1/2 cibuli. K cibuli pridáme kapari a mäso, mletú rascu, tymián, mleté čierne korenie a soľ. Všetko spolu poriadne pomiešame a necháme chvíľu opekať. Po opečení pridáme k mäsu štipľavú omáčku a čokoládu. Necháme chvíľu spolu prevrieť a môžeme podávať s čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail