Dusené kuracie mäso

/ 16.03.2013
Dusené kuracie mäso
Dusené kuracie mäso

Ingrediencie

500g kuracích pŕs
2 lyžičky mletej červenej papriky
1 lyžička oregana
1/2 lyžičky mletej rasce
1 lyžička sušeného cesnaku
1/4 lyžičky kurkumy
1 lyžička mletého koriandra
1/2 lyžičky cukru
biele mleté korenie
čierne mleté korenie
soľ
maslo
olivový olej
hladká múka

Postup prípravy

Kuracie mäso si nakrájame na kúsky. Na panvicu si dáme olivový olej, zo všetkých strán na ňom opečieme mäso. K mäsu pridáme mletú červenú papriku, oregano, rascu, sušený cesnak, kurkumu, mletý koriander, biele mleté korenie, čierne mleté korenie, cukor a soľ. Všetko spolu poriadne premiešame, podlejeme vodou, pridáme kúsok masla a necháme dusiť kým mäso nie je mäkké. Keď je mäso mäkké spravíme si na panvici zásmažku z hladkej múky a trochu ňou zahustíme mäso. Necháme prevrieť a môžeme podávať s ryžou. Tento recept nám poslal "Adam", neváhaj a pošli nám tiež nejakú dobrotu, radi ju vyskúšame a zverejníme :)

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail