Čokoládovo-gaštanový koláč

/ 30.04.2012
Čokoládovo-gaštanový koláč
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
12

Ingrediencie

400g gaštsnového pyré
150ml smotany na šľahanie
1/2l mlieka
1dcl rumu
3 lyžice cukru
2 lyžice masla
2 balenia BB keksov
1 balík čokoládového pudingu
2 banány

Postup prípravy

Na plech si poukladáme BB keksy. Keksy si pokvapkáme 0,5dcl rumu. Puding si uvaríme podľa návodu a keď je uvarený tak ho vylejeme na BB keksy. Na puding si poukladáme na kolieska nakrájané banány. Na banány uložíme BB keksy a pokvapkáme zvyšným rumom. V miske si rozmiešame gaštanové pyré s maslom. Pyré natrieme na BB keksy a na vrch dáme vyšľahanú šľahačku. Koláč zakryjeme a necháme jeden deň odstáť.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail