Ingrediencie
Postup prípravy
Z mlieka, 150g cukru a 3 pudingov si uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. V miske si vymiešame žĺtka s cukrom, primiešame 100g rozpustenej čokolády a vyšľaháme. Pridáme olej a vodu a ešte šľaháme. Potom si pridáme múku a kypriaci prášok, poriadne vymiešame a do cesta vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto vylejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov približne na 45-50 minút. Upečený korpus vyberieme z formy a necháme vychladnúť a potom ho rozrežeme na dve časti. Puding si premiešame mixérom. V druhej miske si zmiešame maslo s 200g rozpustenej (avšak nie horúcej) čokolády. K maslu postupne pridávame puding a poriadne vymiešame. Keď máme krém hotový polovicu dáme na korpus, roztrieme, na to položíme druhú polovicu korpusu a zvyšný krém. Krém rozotrieme aj po bokoch torty. Do hrnca si nalejeme šľahačku a pridáme 250g čokolády, necháme rozpustiť. Čokoládu necháme trochu vychladnúť (aby bola vlažná) a potrieme tortu z vrchu aj z bokov čokoládou. Necháme dve hodiny odstáť v chladničke a môžme podávať.