Cestoviny s údeným karé a hráškom

/ 26.03.2013
Cestoviny s údeným karé a hráškom
Cestoviny s údeným karé a hráškom
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
7

Ingrediencie

300g údeného karé
400g hrášku (čerstvého alebo mrazeného)
250ml smotany na šľahanie
150ml mlieka
mleté čierne korenie
2 lyžice masla
cestoviny
parmezán

Postup prípravy

Údené karé si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme rozpustiť maslo a opečieme na ňom karé. Keď je karé opečené pridáme hrášok, smotanu, mlieko a mleté čierne korenie. Všetko spolu premiešame a necháme variť. Zatiaľ si dáme uvariť cestoviny tak aby boli al dente. Uvarené cestoviny podávame s omáčkou z údeného karé a hrášku, posypané parmezánom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail