Cestoviny s ančovičkovou omáčkou

/ 14.02.2014
Cestoviny s ančovičkovou omáčkou
Cestoviny s ančovičkovou omáčkou
Čas prípravy
35minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

100g šampiňónov
2 paradajky
7 ančovičiek
3 strúčiky cesnaku
1 lyžičku rozmarínu
1dcl vody
soľ
bazalkový olivový olej
500g cestovín

Postup prípravy

Paradajky si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme bazalkový olivový olej, pridáme paradajky a necháme 5 minút podusiť. K paradajkám pridáme prelisovaný cesnak, nakrájané šampiňóny a necháme 10 minút dusiť. Potom pridáme rozmarín, ančovičky a necháme povariť kým sa ančovičky nezačnú rozpadávať. Medzi tým si dáme cestoviny uvariť al dente. Potom pridáme vodu, soľ a necháme variť kým šťava trochu nezhustne. Hotovú omáčku podávame s cestovinami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail