Bulharská kapusta

/ 31.05.2012
Bulharská kapusta
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

500 g kuracích pŕs
1ks stredne veľkej hlávky kapusty
3 ks stredne veľkých mrkvý
4 ks paprík /2 zelené,2 červené/
5 ks paradajok
5 ks strúčkov cesnaku
300ml zeleninového vývaru
soľ
olej
mleté čierne korenie
vegeta
majoránka
bobkový list
250ml sladkej smotany

Postup prípravy

Kapustu a papriku nakrájame na tenké kúsky.Paradajky ošúpeme a pokrájame na malé kocky.Cesnak očistíme pokrájame na plátky,mrkvu nastrúhame na väčšom struháku.Všetko dáme do hrnca a podlejeme vývarom.Dochutíme vegetou,soľou,majoránkou,mletým čierným korením a bobkovým listom.Cibuľu nakrájame na mesiačiky opečieme spolu s mäsom na oleji a potom pridáme do hrnca k zelenine.Všetko spolu dusíme do mäkka.Nakoniec pridáme šľahačku.Podávame s čerstvým chlebom.

Kategórie receptu

Mäso Hydina

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail