Bravčové stehno s bravčovou pečeňou

/ 26.06.2012
Bravčové stehno s bravčovou pečeňou
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

250 g bravčového stehna
250 g bravčovej pečene
500 ml mäsového vývaru
100 ml piva
500 g zemiakov
mleté čierne korenie
soľ
1 veľká cibuľa
bazalka

Postup prípravy

Mäso umyjeme, očistíme a nakrájame na slížiky.
Poukladáme ho do hrnca,osolíme a okoreníme.
Na mäso dáme na drobno nakrájanú cibuľu.
Na cibuľu naukladáme na tenké plátky nakrájanú pečeň,ktorú okoreníme.
Navrch poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky,ktoré osolíme a posypeme nakrájanou bazalkou.
Všetko podlejeme pivom a vývarom.Prikryjeme a dusíme asi 40 minút.
Podávame s chlebom.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso Vnútornosti

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail