Bravčové s kapary

/ 29.01.2013
Bravčové s kapary
Bravčové s kapary
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

2 kotlety
biele korenie
mletý rozmarín
mletá rasca
soľ
4-5 kúskov malých kapary
1/2 cibule
muškátový oriešok
maslo

Postup prípravy

Mäso si umyjeme, posypeme z oboch strán bielym mletým korením, mletým rozmarínom, mletou rascou a soľou. Mäso si dáme opiecť na panvicu z oboch strán tak aby bolo mäkké. Hotové mäso preložíme na teplé miesto aby nám nevychladlo. Cibuľu a kapary si nakrájame na drobno. Na panvicu kde sme opekali mäso si dáme trochu oleja na ktorom opečieme nakrájanú cibuľu. Keď je cibuľa opečená pridáme kapary, nastrúhaný muškátový oriešok, mleté biele korenie a mletý rozmarín. Všetko spolu poriadne premiešame a necháme chvíľu opekať. Panvicu dáme dole z ohňa pridáme plátok masla a miešame až kým sa nám maslo nerozpustí. Hotovú omáčku podávame s mäsom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail