Bravčové s bazalkou

/ 04.10.2012
Bravčové s bazalkou
Bravčové s bazalkou
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g bravčového karé bez kosti
2 strúčiky cesnaku
2 dcl hovädzieho vývaru
sušená bazalka
soľ
korenie 4 farieb

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na rezne, každý kúsok osolíme, okoreníme a posypeme bazalkou z oboch strán. Na panvicu si dáme trochu oleja, položíme do nej mäso a opečieme z každej strany. K mäsu prilejeme vývar, pridáme prelisovaný cesnak, zamiešame a necháme asi 10-15 minút dusiť. Potom odokryjeme a necháme odpariť zo šťavy vodu až dovtedy kým nám trochu nezhustne. Hotové mäso podávame so zemiakovým pyré.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail