Bravčové mäso na šťave

/ 19.09.2012
Bravčové mäso na šťave
Bravčové mäso na šťave

Ingrediencie

400g bravčového karé bez kosti
1 lyžica plnotučnej horčice
5 kyslých sterilizovaných uhoriek
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
polohrubá múka

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou. Do vyššej panvice alebo hrncu si dáme trochu oleja, na rozpálený olej poukladáme rezne a opečieme z oboch strán. Keď je mäso hotové, vyberieme ho von. Do výpeku nasypeme trochu múky aby sme spravili zásmažku, zalejeme ju studenou vodou a pridáme späť mäso. K mäsu dáme kyslé uhorky, horčicu a podľa chuti ešte osolíme, okoreníme a pridáme rascu. Všetko spolu necháme variť až kým mäso nie je úplne mäkké. Hotové mäso môžeme podávať s ryžou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail